IniciNoticiesCulturaDissabte 7 d’abril arriba "Safari", un espectacle que pretén reflexionar sobre el...

Dissabte 7 d’abril arriba “Safari”, un espectacle que pretén reflexionar sobre el bullying

SafariLleons, girafes, micos, elegants i dos aventurers a l’odissea són els protagonistes de l’espectacle Safari que el proper dissabte 7 d’abril a les 18:00h arriba al Teatre Clavé de la mà de la companyia La Balfuda. Un espectacle que té com a rerefons la reflexió sobre  el bullying a través dels animals de la selva.

Safari, un espectacle de titelles recomanat per infants a partir de 3 anys que juga amb una escenografia que es desdobla per aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot l’ecosistema de la sabana. En parla el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

Safari

Safari es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 7 d’abril a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

ÚLTIMES NOTÍCIES