IniciNoticiesEsportsBon ritme d’inscrits a la 1a. Tordera Trail Race

Bon ritme d’inscrits a la 1a. Tordera Trail Race

trail raceEl Club Esportiu Tordera fa un mes que obrir les inscripcions de la primera edició de la Tordera Trail Race. Des de l’entitat, es marquen com a principal repte, poder posar el nostre municipi i l’entorn natural que l’envolta, a l’epicentre de les activitats competitives catalanes durant el 22 d’abril. Albert Prats portaveu i organitzador de l’esdeveniment ens explicava que actualment ja compten amb 115 inscrits.

Prats inscripcions 1

Prats avisa als futurs participants que es vulguin apuntar a la prova, que ho faci el més aviat possible via on-line ja que l’activitat tindrà una limitació de 600 persones. Els organitzadors recalquen que per una qüestió de tallatge de les samarretes de regal, és millor per ells i per l’empresa que les fabrica, poder tenir una previsió de la gent.

Prats inscripcions 2

Els dos recorreguts ja els tenen confirmats al 100% amb tots els permisos i les ubicacions previstes. Des del CET continuen contactant amb diverses marques esportives que aportaran el seu patrocini a la Tordera Trail Race i l’Albert Prats, confirmava que hi haurà una sortida i arribada espectacular a l’Avinguda dels Països Catalans.

Prats inscripcions 3

Podeu consultar tota la informació, inscripcions, preus i recorreguts a través de la mateixa pàgina web https://www.clubesportiutordera.cat/torderatrailrace