IniciNoticiesEducacióLes escoles de Tordera obriran portes demà però sense garantir l’activitat acadèmica...

Les escoles de Tordera obriran portes demà però sense garantir l’activitat acadèmica normalitzada. El transport escolar queda suspès.

hortsavinya escola nevada 27-02-18La Regidoria d’Ensenyament informa que, atenent les indicacions de Protecció civil, les escoles de Tordera públiques i concertades, restaran obertes demà però sense garantir l’activitat acadèmica normalitzada.

La forta nevada prevista per a les properes hores a tot Catalunya ha fet cancel·lar de forma preventiva i generalitzada tot el transport escolar aquest dimecres. Protecció Civil ha demanat als pares i mares que tampoc duguin amb transport particular els nens a classe. La regidora de mobilitat, Sílvia Català explica com afectarà la mesura a Tordera i quines són les mesures preventives davant una possible nevada.

silvia mobilitat nevada

Protecció Civil, ha anunciat que fins que passi el temporal, queda prohibida la circulació de camions de més de set tones i mitja a tot Catalunya. És la primera vegada a la història que aquesta restricció s’aplica de forma generalitzada a tot el territori.

D’altra banda, els centres de salut activaran un protocol de reprogramació de visites per les persones que no puguin desplaçar-s’hi demà. Les reprogramacions s’han de realitzar posant-se en contacte amb el centre de salut respectiu. El telèfon 061 CatSalut Respon del Departament de Salut es reforçarà per atendre les consultes de persones que es trobin malament i tinguin dubtes sobre si han d’anar a urgències.

ÚLTIMES NOTÍCIES