IniciNoticiesMedi ambientNeu a les zones elevades del municipi i preocupació per les glaçades....

Neu a les zones elevades del municipi i preocupació per les glaçades. Aquesta nit i matinada podria nevar amb més intensitat.

nevada hortsavinya 27-02-18 (2)Nou episodi de neu a Tordera. Durant la nit i matinada, la nevada ha afectat bona part de les urbanitzacions més elevades del terme municipal. Hortsavinyà, Can Camps, Can Domenec i Roca-Rossa han registrat gruixos destacables. En menor mesura la neu també ha caigut a Niagara Park, Àgora Parc i Terrabrava. El nucli urbà s’ha despertat amb una petita enfarinada de neu granulada. Segons informa Policia local a les ferreres hi tenim alguna capa de gel però es circula correctament. Mes a munt i als camins de sorra si hi ha neu i no és necessari l’ús de cadenes. Niagara/Àgora també hi ha  de neu al marge però es circula sense problemes.

En relació a la neu, ahir es va tirar sal durant la nit als accessos de Roca Rossa. Aquest matí la situació es una mica complicada en aquesta urbanització, es pot circular tot i que la calçada es troba glaçada. A Can Domènec en aquests moments hi ha zones que sense cadenes és intransitable. La tirada de sal és prioritària a Hortsavinyà, Roca Rossa i Can Domènec i a la resta d’urbanitzacions només es farà en els accessos. El regidor de seguretat i protecció civil, Xavier Martin assegura que durant tot el dia estaran alerta davant les glaçades i les noves precipitacions en forma de neu.

gestio neu

nevada hortsavinya 27-02-18L’escola de l’Hortsavinyà, segons el director, obrirà portes per si es presentés algun alumne, tot i que no faran classes.

La previsió meteorològica apunta que durant el dia estarà tranquil però farà molta fred. És a partir del vespre i fins demà al migdia que la situació es pot complicar. Per ara, protecció civil demanar extremar les precaucions allà on hagi glaçat. Segons informa el servei meteorològic del Maresme hi ha alerta per neu vàlida des de les 02:00h fins les 12:00h del 28/02/18. Gruixos de 5 a 10 cm. Fins 8h cota de neu 0m a 100m; 8h a 9h 200m; 9h a10h 300m; 10 a 11h 500m i fins 12h 600m. La pluja acabarà desfent la neu.

ÚLTIMES NOTÍCIES