IniciNoticiesEntitatsÈxit de la xerrada sobre nutrició i càncer

Èxit de la xerrada sobre nutrició i càncer

xerrada oncolliga alimentacioLa sala polivalent de la Biblioteca de Tordera va acollir divendres, una xerrada sobre nutrició i càncer, adreçada a pacients oncològics i familiars. Aleix Pàmies, Terapeuta i Naturòpata va explicar les claus per adoptar una dieta saludable i fer més suportable la vida quotidiana. La xerrada s’emmarca dins les activitats que organitza la delegació Oncolliga Tordera durant l’any. La seva delegada, Rosa Maria Ruscalleda feia una valoració molt positiva de l’acte.

balanc oncolliga 1

La delegació Oncolliga Tordera recorda que realitzen una tasca per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars. Amb el pas del temps, l’entitat ha ampliat la seva mirada i ha apostat per la promoció de la salut i la sensibilització de la societat, sense oblidar la seva finalitat principal: donar resposta a les necessitats que les institucions públiques no cobreixen facilitant recursos humans i materials que contribueixin a fer més còmode la vida de les persones que pateixen una malaltia oncològica. Rosa Maria Ruscalleda, apunta que els donatius que es demanen en les diferents activitats van adreçades a aquestes tasques.

balanc oncolliga 2

De cara el mes d’Abril, en el marc de la setmana de la salut, la delegació oncolliga Tordera prepara una nova xerrada amb la participació d’un fisioterapeuta i una psicooncòloga de la fundació Oncolliga Girona per explicar la feina que realitzen i assessorar al públic assistent.

ÚLTIMES NOTÍCIES