IniciNoticiesComerçAquest diumenge 18 de febrer el mirador de la plaça de l'església...

Aquest diumenge 18 de febrer el mirador de la plaça de l’església acollirà una nova edició del Mercat d’Olis i Vins Nous

Mercat_Olis_VinsTordera2018Repetint l’experiència viscuda en edicions anteriors, el mirador de la plaça de l’Església acollirà una nova edició del mercat d’olis i vins nous dins del marc del mercat dels diumenges. Aquesta proposta es coordina puntual des de l’àrea de Mercats de l’Ajuntament i l’empresa “Eixmedia”. Hi podreu trobar tot un seguit de parades relacionades amb les diverses varietats d’olis d’olives, vins i embotits entre d’altres productes. 

Hi seran presents l’Oli de Pau i l’Oli Canyal (Empordà), l’oli i el vi del celler Can Pereclara de Calonge, oli de l’Avi Jaume (d’oliva verge extra de l’Empordà), oli Molí de Rocafort de Vallbona (DOP Les Garrigues); també Agroli amb les seves varietats empordaneses i Molí de Can Gibert, de l’Anoia. A més hi haurà el vi del celler Vinya Canyal i el de la marca Empordàlia, vins generosos en bóta i ratafia. 

Hem parlat amb el Josep Maria Rieroles, responsable d’Eixmedia, l’empresa coordinadora d’aquesta activitat. Rieroles ens ha explicat que els productes que es podran trobar a les parades són de collites d’aquesta passada tardor i ha destacat que són productes nacionals.

rieroles mercat 1

En aquest sentit, el Josep Maria ha detallat les diferents parades d’olis d’oliva i vins que podrem trobar al Mirador durant el matí.

rieroles mercat 2

Completaran la oferta gastronòmica del Mercat diferents formatges d’elaboració artesana entre els quals destaquen els formatges amb oli, a més de pa de vi i d’oli. L’empresa Oli amb Llum portarà al Mercat els seus elements decoratius. Aquest moment de l’any és idoni per a celebrar aquest tipus de mercats ja que és quan hi ha l’oli i el vi nou. Fins al mes de gener a pagès es recullen les olives i comença l’època de fires i festes que commemoren el final d’aquestes tasques als camps. S’aprofiten també les celebracions per presentar en societat els primers olis de temporada i començar-ne la venda. El mercat d’olis i vins nous començarà a partir de les 10:00h 

ÚLTIMES NOTÍCIES