IniciNoticiesEsportsEl torderenc Pol Palomé es proclama campió d'Espanya de Crossfit per equips

El torderenc Pol Palomé es proclama campió d’Espanya de Crossfit per equips

pol palomeEl passat cap de setmana 20-21 de gener es va celebrar la gran final del campionat de Crossfit organitzat per l’empresa Fittest Freakest a la sala Razzmatazz de Barcelona. Aquest torneig s’ha disputat per equips en diverses fases finals per quatre zones de l’estat espanyol repartides al calendari. Dins l’equip finalista i campió de l’esdeveniment, Crosfit 77 Blanes, hi havia el torderenc Pol Palomé. En declaracions al Show dels Esports, el mateix participant ens explica quin és el procés que han hagut de seguir per proclamar-se campions.

Palome campio 1

L’equip format per dies noies i dos nois ja tenen la rutina setmanal d’entrenar en equip, un mètode que els ha ajudat alhora de fer les proves amb menys temps possible i amb l’objectiu d’aconseguit la medalla d’or.

Palome campio 2

Per en Pol aquest triomf li ha suposat poder superar-se a si mateix després de l’accident que va patir mesos enrere i que el va fer apartar-se durant moltes setmanes de l’esport.

Palome campio 3

De moment a la planificació esportiva no tenen encara cap proper esdeveniment programat, tot i que són ambiciosos i no volen tancar cap porta.

ÚLTIMES NOTÍCIES