IniciNoticiesEsportsEl Patinatge Artístic Torderenc valora positivament el ressò televisiu del reportatge “sobre...

El Patinatge Artístic Torderenc valora positivament el ressò televisiu del reportatge “sobre rodes”

sobre rodesSegurament un reportatge televisiu de qualsevol esport com futbol, bàsquet o tennis no és noticiable, en canvi, quan és de patinatge artístic si que agafa un rebombori especial. I així ha passat amb “sobre rodes” el programa emès a TV3 el dissabte 6 de gener per la tarda, on el Club Patinatge Artístic Olot i els diversos clubs catalans amb reconeixement internacional, han estat els principals protagonistes. Des del patinatge torderenc, els dos clubs valoren molt positivament el gest de poder fer arribar l’esport minoritari que practiquen arreu del país i coincideixen que s’hauria de fer més ressò i donar valor als títols mundials aconseguits. Juan Carlos Herrero president del Pa Tordera explica que va ser un autèntic espectacle.

Herrero reportatge 1

Josep Romaguera delegat de la secció de patinatge del Club Patí Tordera també valorava positivament l’emissió del reportatge de patinatge.

Romaguera reportatge 2

Romaguera va més enllà i aprofita el rebombori mediàtic del reportatge televisiu per reclamar que l’esport de patins sigui olímpic.

Romaguera reportatge 3

La Paula Solé, companya dels esports de la ràdio que segueix l’actualitat del patinatge ens fa cinc cèntims del que es va poder veure al reportatge televisiu.

Sole reportatge 4

Mica en mica el patinatge també es fa un lloc als mitjans de comunicació, dins del Show dels Esports, setmanalment es fa un espai dedicat a l’esport de patins i la Xarxa de Comunicació Local ha produït alguna que altre retransmissió

ÚLTIMES NOTÍCIES