IniciNoticiesEsportsEl cftordera enceta el 2018 amb victòria

El cftordera enceta el 2018 amb victòria

plantilla 17-18 futbolEl primer equip del CFTordera ha estat l’únic dels primers equips torderencs en disputar la seva jornada del calendari aquest passat cap de setmana. Visitaven el camp municipal de Malgrat de Mar amb l’objectiu de retrobar-se amb la seva millor versió. Amb diverses baixes sensibles a la convocatòria, els torderencs van aconseguir poder marcar el ritme de joc, sobretot durant la segona part on els visitants van predominar. Els gols es van repartir durant les dues parts. De fet, al primer minut de partit, Eduard Masmiquel (fill) va posar el 0-1 i al 77 Eric Pacho va sentenciar l’enfrontament amb el 0-2 definitiu. La nota positiva és la porteria cero que Dani Castilla va poder defensar durant els 90 minuts. El CFTordera actualment és novè de la taula amb 26 punts. A un punt del cinquè i a 6 punts del segon de la lliga. Aquest diumenge tornarà el futbol al municipal i rebran la visita del Cassà a les 16:30h.