IniciNoticiesSocietatUna cinquantena de persones es concentren per exigir l’alliberament dels presos polítics

Una cinquantena de persones es concentren per exigir l’alliberament dels presos polítics

IMG-20180104-WA0013El passat dijous 4 de Gener, en resposta a la crida realitzada per l’ANC Tordera i seguint la iniciativa d’altres poblacions, una cinquantena de persones es van concentrar davant l’Ajuntament de Tordera per exigir l’alliberament dels presos polítics. La concentració es va realitzar a les 20:00h del vespre en especial mostra de suport a Oriol Junqueras, que declarava aquell mateix dia al Tribunal Superior.

Àngel Vallicrosa, coordinador de l’Assemblea Nacional a Tordera, va llegir un manifest que recordava la situació actual d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn, a més de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, defensant que les urnes “mai són un delicte” i qüestionava si els representants del poble que compleixen el mandat ha de ser empresonat. Així es manifestava Àngel Vallicrosa.

concentracio presos politics vallicrosal 1

A més, Vallicrosa i altres membres de la territorial de l’ANC a Tordera reiteraven que el Govern central ha d’acceptar els resultats del que van sorgir de les eleccions del 21 de Desembre, seguint la opinió que van marcar els ciutadans de Catalunya.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va obrir el manifest de la concentració insistint en el motiu principal pel qual es van concentrar. Així mateix, reclamava la llibertat de tots els empresonats.

concentracio presos politics alcalde

A l’acte també hi van assistir representants dels grups polítics torderencs del PDeCat i ERC.

ÚLTIMES NOTÍCIES