IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera deixa enrere els problemes institucionals i aconsegueix estabilitzar el...

El CEEB Tordera deixa enrere els problemes institucionals i aconsegueix estabilitzar el seu pressupost

ceeb escutDurant aquests dies l’equip d’esports de Ràdio Tordera fa balanç de l’any amb la majoria de les entitats esportives torderenques. El CEEB Tordera era l’entitat que tenia el repte més majúscul de totes, poder fer un gir de pàgina per estabilitzar el pressupost i netejar la imatge institucional que li havia quedat després del deute i els problemes de tresoreria que havien arrossegat alguns membres de l’anterior junta directiva. Marc Alonso director esportiu del club assegura que la sensació de treball ha canviat radicalment i es torna a respirar un ambient de bàsquet com el d’abans del conflicte. 

Alonso balanc ceeb tordera 1

Pel que fa a l’aspecte econòmic, el CEEB Tordera segueix recuperant-se i ja ha aconseguit l’estabilitat pressupostaria que requereix el dia a dia de l’entitat gràcies a la gestió feta per la junta actual. Ens ho explicava en Marc Alonso.

Alonso balanc ceeb tordera 2

A nivell esportiu l’equip sènior femení torna a funcionar i aquestes alçades de les festes nadalenques, lidera la categoria de la segona catalana. El masculí en canvi, no acaba de rotllar i es cuer de segona. Pel que fa al càrrec de la coordinació sènior que realitza l’Efren Pérez, incorporat aquesta temporada també està donant els fruits que s’havien marcat.