IniciNoticiesLa Policia Local de Tordera segueix amb la vigilància preventiva en horari...

La Policia Local de Tordera segueix amb la vigilància preventiva en horari comercial per la campanya “Comerç Segur”

IMG_4118Les festes nadalenques són dates on l’activitat comercial s’incrementa notablement. Aquest augment comercial significa, des de una visió policial, un període de risc per la possible comissió de diversos delictes contra la propietat. Per això, des de l’any 2002, la Policia Local de Tordera, preventiva i proactivament, ha vingut realitzant un servei específic en aquesta matèria, amb un resultat, fins ara, molt satisfactori.
Amb aquest servei es crea una percepció de seguretat a la ciutadania, principalment pel que respecte els comerciants.

Aquest any, la Policia Local de Tordera, ha engegat novament la campanya preventiva amb patrulles que fan vigilància pels districtes amb major activitat comercial, donant un servei més eficaç i proper al comerciant, així com intensificant la presència a peu. Ho explica el regidor responsable de seguretat, Xavier Martín.

comerç segur 1

L’objectiu d’aquest dispositiu  és incrementar la presència policial durant els horaris de major activitat comercial des de una perspectiva  preventiva per tal de minimitzar els riscos de possibles delictes i faltes contra la propietat a establiments. Martín fa una crida a la col·laboració ciutadana en cas de detectar alguna aptitud sospitosa.

comerç segur 2

La campanya s’allargarà fins el 5 de gener.

 

ÚLTIMES NOTÍCIES