IniciNoticiesEsportsL'ajuntament de tordera i el cem tordera arriben a un acord per...

L’ajuntament de tordera i el cem tordera arriben a un acord per ajustar els preus de les quotes i matriculacions pel 2018

cem torderaSegons ha informat el mateix centre esportiu municipal a través d’un correu electrònic a tots els seus usuaris i també l’Ajuntament de Tordera a través de la seva pàgina web oficial, el consistori torderenc i l’empresa que gestiona el CEM Tordera, l’Àccura Sport Management SL, han arribat a un acord per tal d’ajustar els preus de les noves matriculacions del 2018, quotes vigents dels socis i usuaris i s’incorporarà novament la quota de discapacitat. Rosa Gallardo directora del centre esportiu explica els motius principals d’aquesta rebaixa.

Gallardo acord 1

Gallardo recorda que el CEM Tordera és una instal·lació gestionada per una empresa privada i que en cap cas el centre és municipal.

Gallardo acord 2

A partir del nou anys tots els usuaris abonaran el mateix preu mínim d’utilització del CEM que passa a ser de 37,90€. La modificació als rebuts domiciliats d’aquest preu es realitzarà de manera automàtica. La rebaixa dels preus i l’aplicació de les noves tarifes es poden consultar a través de la notícia publicada a www.tordera.cat i entraran en vigor a partir de l’1 de gener del 2018. 

ÚLTIMES NOTÍCIES