IniciNoticiesCulturaDarrer dia per inscriure's en el concurs de pessebres

Darrer dia per inscriure’s en el concurs de pessebres

concurs pessebresLa regidoria de Cultura organitza novament el tradicional concurs de pessebres. Com cada any, s’estableixen diferents categories (familiars, col·lectius, aparadors) i per tercer any consecutiu s’obre la participació als pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials (fotografia i vídeo).  Com cada any, podran participar al concurs tots els pessebres que estiguin ubicats al terme municipal de Tordera i serà imprescindible que hi figuri el Naixement. Tampoc podrà haver-hi plantes protegides que s’hagin recollit directament del bosc. El regidor de cultura de l’Ajuntament de Tordera, Josep Llorens, defensa la tradició històrica del pessebre i la reivindica com a activitat familiar.

concurs pessebres

Es distingeixen 4 modalitats: pessebres familiars en cases particulars, pessebres col·lectius a escoles, associacions i empreses; pessebres als aparadors d’establiments o que siguin visibles al públic des de l’exterior, i pessebres audiovisuals en format foto o vídeo. Per participar en aquesta última modalitat cal: o bé enregistrar un vídeo de durada màxima de 30 segons i publicar-lo a les xarxes socials amb l’etiqueta #reinventapessebre, o bé publicar una fotografia d’un pessebre a les xarxes socials amb la mateixa etiqueta d’abans.

Hi haurà tres premis en totes les modalitats tradicionals: els guanyadors en pessebres familiars rebran un trofeu, un record de participació i un val de compra per a les botigues de l’Associació de Comerciants Tordera Centre; pel que fa als pessebres col·lectius i d’aparadors, els premiats tindran un trofeu i un record de participació. En la modalitat de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials hi haurà un premi en l’ apartat vídeo i un premi en fotografia., que constarà d’un trofeu i una tablet. A més, se sortejarà una càmera de fotos digital entre tots els participants en la modalitat de pessebres familiars.

Les inscripcions es poden fer fins avui a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament o per telèfon al 93 764 37 17, , o a través del formulari que trobareu a la web www.tordera.cat. El veredicte del jurat serà el 27 de desembre, quan passarà a visitar els diferents pessebres. I el lliurament de premis es farà el 8 de gener de 2018, a les 20:00h, al Teatre Clavé.

Entre tots els pessebres participants es prepararà un DVD audiovisual, que es lliurarà com a record i es projectarà el dia de l’entrega de premis, on també hi haurà una petita exposició de fotografies.

ÚLTIMES NOTÍCIES