IniciNoticiesEntitatsEl Rusc organitza diferents activitats emmarcades a la Setmana de la Discapacitat

El Rusc organitza diferents activitats emmarcades a la Setmana de la Discapacitat

setmana discapacitatCoincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, des del Rusc organitzen la Setmana de la Discapacitat, del 28 de novembre al 3 de desembre.

Aquest any el Rusc proposa una Taula Rodona amb el títol “Prenent consciència de la ceguera”.  Avui a les 19:30h, a la Biblioteca, el periodista de TV·, Rafel Bagot, presentarà el seu llibre “Corre, Vola Viu!”. També s’escoltaran les experiències de Joan Josep Artero, tècnic de ciclisme en tàndem per a persones cegues, afiliat a la ONCE i Antonio González Castro, president de la delegació de la ONCE de Blanes i de Marta Vila-Puig, educadora del Rusc. 

El divendres 1 de desembre l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, serà a la llar El Lledoner, en el marc del programa Línia directa amb l’alcalde, que s’emet en directe per Ràdio Tordera. Finalment el dia 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, tindrà lloc la la tertúlia al programa de ràdio que fan els integrants del Rusc Diversones, durant el qual es parlarà sobre els drets de les persones amb discapacitat i es farà lectura del Manifest de DINCAT. 
El Manifest també s’emetrà als informatius de Ràdio Tordera a les 10:00h, 13:00h, 17:00h, i 19:00h. i al programa Diversones, la tertúlia a les 15:00h.

També durant la setmana es podrà visitar l’exposició de fotos del calendari del Rusc 2018, a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES