IniciNoticiesEsportsUna cinquantena de persones participen a la primera oncobicicletada familiar

Una cinquantena de persones participen a la primera oncobicicletada familiar

oncobicicletadaLa Delegació Oncolliga Tordera va organitzar aquest passat diumenge la primera oncobicicletada familiar. Segons els mateixos organitzadors, una cinquantena de persones van participar d’aquesta activitat. Van gaudir d’una ruta guiada pel torderenc Miquel Grimal fins a l’ermita de Sant Miquel de Vallmanya i la tornada el recorregut va ser pel GR-92 fins a la pista coberta de Sant Andreu. Rosa Maria Ruscalleda responsable i portaveu de l’entitat valorava la bona acollida que havia tingut la iniciativa i la bona involucració dels participants.

Ruscalleda oncolliga 1

Entre les inscripcions i les donacions a part que van rebre durant el diumenge, la Delegació Oncolliga Tordera va poder aconseguir recaptar uns 200€ que aniran destinats íntegrament a Oncolliga. Ruscalleda destaca que van aconseguir explicar als més petits la tasca que realitzen gràcies a l’Oncobicicletada.

Ruscalleda oncolliga 2

Les properes activitats que organitzaran des de la Delegació Oncolliga Tordera ja estan programades pel proper any. Dues conferències i una obra de teatre humorística són alguns dels projectes que tenen en ment conjuntament amb les caminades i la segona oncobicicletada.

ÚLTIMES NOTÍCIES