IniciNoticiesComerçEl Consell Comarcal organitza un Networking del sector alimentari del Maresme per...

El Consell Comarcal organitza un Networking del sector alimentari del Maresme per aquest dijous

maresme negocis emprenedoriaEl Consell Comarcal organitza un Networking del sector alimentari del Maresme i convida productors, elaboradors, distribuidors, restauradors i altres professionals del ram a participar-hi. Amb aquesta iniciativa es vol reforçar l’aposta de la comarca amb la filosofia Km.0 i la defensa del producte de proximitat.

El sector alimentari és un dels grans potencials del Maresme per la varietat, la qualitat i, en els darrers anys també per la innovació. Des del Consell Comarcal del Maresme es dona suport al sector a través del projecte Productes de la Terra Maresme i del Servei d’emprenedoria. En aquest sentit, s’ha facilitat formació a productors i elaboradors; se’ls ha acompanyat a Fires i Mercats per ajudar-los a donar a conèixer els seus productes; s’han obert línies de suport a la internacionalització i s’estan intentant enfortir canals de distribució locals que facilitin l’accés del consumidor al producte de proximitat.

El consell comarcal posa en marxa una central de compres de productes hortícoles al Maresme. Es tracta d’una prova pilot que persegueix, entre d’altres coses, potenciar el sector primari de la comarca i eliminar graons en la cadena de la comercialització. Miquel Àngel Martínez, és el president del consell comarcal.

producte proximitat

La trobada es farà al Club Nàutic El Balís el proper 9 de novembre. Les persones interessades han d’emplenar un formulari que trobareu a ccmaresme.cat. El networking serà dirigit per professionals de la Cambra de Comerç de Barcelona.