IniciNoticiesEsportsResultats dels primers equips torderencs 4 i 5 novembre

Resultats dels primers equips torderencs 4 i 5 novembre

Foto: Portal7
Foto: Portal7

La majoria dels equips sèniors de les entitats esportives torderenques han pogut puntuar dins d’aquesta passada jornada. El CFTordera va ser l’encarregat d’obrir la llauna el dissabte per la tarda. Els torderencs afrontaven el derbi de la tercera catalana grup 16 contra el CD Blanes. Amb molta rivalitat dins del terreny de joc, els locals a través d’un gol en pròpia porteria vans posar el 1-0 al minut 52. El capità Edu Vega de penal va aconseguir l’empat i definitiu 1-1 a l’electrònic.

El Futsal Tordera va aconseguir la primera victòria de la temporada la pista del Vilafant per un ajustat 4-5 i l’Athletic Club Tordera Parc també va sumar els tres punts amb el mateix resultat però com a local per 5-4 contra el Lloret Esportiu.

El Club Patí Tordera va desaprofitar una oportunitat d’or per poder sumar la segona victòria de la temporada contra el Joselta. Lluny de la seva millor versió, els grocs i vermells van empatar a 4 al parroquial.

El CEEB Tordera de segona femenina va sumar el seu sisè triomf de la temporada contra el CB Sant Gervasi per un marcador final de 56-45. En canvi, el sènior masculí va tornar a retrobar-se amb la derrota a la pista del UER Pineda de Mar per 77-59.

ÚLTIMES NOTÍCIES