IniciNoticiesCulturaL’espectacle “Les Supertietes” arriba aquest dissabte en el cicle familiar del Teatre...

L’espectacle “Les Supertietes” arriba aquest dissabte en el cicle familiar del Teatre Clavé

lessupertietes_teatreclave_0Aquest dissabte continua la programació familiar amb Les Supertietes. L’espectacle de la companyia Les Bianchis està basat en el llibre de l’Empar Moliner titulat “Contes infantils contra tot pronòstic” i posa sobre l’escenari la història de la Queralt i l’ajuda de les seves amigues per aprendre tot allò que cal per ser una supertieta. Interpretat per la companyia Les Bianchis, Les Supertietes va rebre al 2016 el premi al millor espectacle de La Mostra d’Igualada i ara arriba a Tordera en el si del cicle familiar. Queralt Casasayas, és membre de la companyia.

supertietes

En concret, Les Supertietes es podrà veure al Teatre Clavé el dissabte 8 d’octubre a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet En família que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet En família es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web entrades.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES