IniciNoticiesSocietatCentenars de torderencs tallen la N-II i la cruïlla de Can Bartolí...

Centenars de torderencs tallen la N-II i la cruïlla de Can Bartolí en contra de la repressió policial de diumenge

concentracio 3O n2Dia d’aturades a tot Catalunya contra la repressió policial de diumenge per bloquejar el referèndum. Hi ha hagut concentracions a diversos punts de Catalunya, amb milers de persones mobilitzant-se pacíficament amb les mans enlaire, cants o en silenci. A Tordera, la concentració ha començat a les 11 del matí amb un tall a la N-II a la rotonda d’accés per el Camí Ral. A partir d’aquí,  centenars de torderencs s’han dirigit en marxa lenta direcció a la rotonda de Can Bartolí. La comitiva torderenca ha estat acompanyada per una vuitena de tractors i l’animació de la colla de geganters i grallers de Tordera. El bloqueig de la rotonda ha provocat importants afectacions de trànsit a la N-II direcció Barcelona i Girona, la Gi-600 de Tordera a Blanes i la Gi-512 a Sant Pere direcció Hostalric i Autopista AP-7. A continuació, la concentració s’ha desplaçat a la rotonda de Fibracolor, on s’ha taponat pacíficament l’accés al supermercat Mercadona, al ser dels pocs  establiments comercials que han obert avui a Tordera.

Consultats per Ràdio Tordera, molts assistents ens expressaven els motius d’aquesta mobilització i la consternació pels fets violents que es van veure diumenge.

mobilitzacio 3O 1

mobilitzacio 3O 2

L’ alcalde de Tordera ha anunciat que la concentració ciutadana es reactivarà a les 17:00h a la rotonda de la N-II d’accés al Camí Ral. Aquí la marxa anirà direcció a la plaça de l’ajuntament, on a les 18:00h, es farà una nova concentració.

ÚLTIMES NOTÍCIES