IniciNoticiesL’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de 63.000...

L’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de 63.000 euros

 

mini_6828L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir una modificació de crèdit extraordinari finançat per transferència entre partides del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017. Aquesta modificació de crèdit és per a un total de 63.000 euros. Aquest diners es destinaran a la construcció de la rotonda d’ accés a les Ferreres i l’ instal·lació de la futura caldera de Biomassa de l’ ajuntament. Marçal Vilajeliu és el regidor d’Hisenda.

modificacio crèdit marçal

PP, Som Tordera, PSC i el regidor Villaro van donar el seu suport a la modificació de crèdit en trobar justificat el destí de les partides. Escoltem el popular Xavier Martin; el regidor de Som Salvador Giralt i el socialista Rafa Delgado.

modificacio crèdit oposicio

ERC+Gent de Tordera va votar en contra de la modificació de crèdit. El regidor Xavier Pla recordava que el seu grup va votar en contra del pressupost 2016 i que el d’enguany és prorrogat. Tot i així, va destacar alguns aspectes positius de la modificació.

modificacio crèdit erc

L’expedient de crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017, es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT, PSC, SOM Tordera, PP i el regidor no adscrit a cap grup, Jose Carlos Villaro. ERC+Gent de Tordera hi van votar en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES