IniciNoticiesEsportsLa secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera presenta dos nous...

La secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera presenta dos nous equips per aquesta temporada

jfM1VjKhCoincidint amb la meitat del curs esportiu de patinatge, la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera tindrà dos nous equips dins del seu organigrama. Un conjunt serà de la modalitat de show de la categoria d’iniciació i l’altre és un grup “màster” format per un grup de mares i patinadores adultes que volen endinsar-se a l’esport. Ens ho explica el delegat Josep Romaguera.

Romaguera patinatge 1

Tot l’any les inscripcions estan obertes i durant tot un mes es pot provar el patinatge i realitzar les primeres passes. La secció facilita els patins i material als nous possibles futurs patinadors/es. Romaguera comenta el que s’ensenya a l’inici dels primers entrenaments.

Romaguera patinatge 2

Els horaris de les classes d’iniciació es realitzen els divendres a les 17:30h a la Pista de l’Amistat o bé els dissabtes al Pavelló Parroquial a partir de les 11:30h del matí. En total unes 100 fitxes federatives formen part de la secció de patinatge que ja pensa amb el 50è aniversari que començaran a celebrar a partir de l’any 2018.   

ÚLTIMES NOTÍCIES