IniciNoticiesPolíticaL’alcalde de Tordera signa el decret de suport al referèndum de l’1-O

L’alcalde de Tordera signa el decret de suport al referèndum de l’1-O

alcalde signatura decretL’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha signat aquest matí el decret de suport al referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre.

Els batlles que, de moment, estan signant decrets d’alcaldia són del PDeCAT, ERC i CUP, i n’estan informant a través dels seus comptes de twitter. En els decrets d’alcaldia s’acorda donar suport al referèndum convocat per l’1 d’octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre.

L’alcalde haurà de donar compte d’aquesta resolució al proper ple de l’Ajuntament de Tordera. Per últim, també donarà compte a la Generalitat de Catalunya, a l’Associació Catalana de Municipis i Comarques i a l’Associació de Municipis per la Independència.

Joan Carles Garcia ha manifestat en nombroses ocasions que l’ajuntament de Tordera donarà totes les facilitats perquè els ciutadans puguin votar l’ 1 d’ Octubre.

decreat 1O alcalde

La signatura del decret és la resposta dels batlles a la carta signada per Puigdemont i Junqueras on s’informa que comptaran amb els locals municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES