IniciNoticiesPolítical’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de 31.000...

l’Ajuntament de Tordera aprova una modificació de crèdit per valor de 31.000 euros

ple agost 2L’Ajuntament de Tordera aprova un expedient de crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017. Aquesta modificació de crèdit és per a un total de 31.000 euros. Aquest diners es destinaran a ajuts socials per subministraments, a l’estudi de mobilitat del Maresme i en subvencions a entitats. Marçal Vilajeliu és el regidor d’Hisenda.

modificacio pdecat

PP, Som Tordera, PSC i el regidor Villaro van donar el seu suport a la modificació de crèdit en trobar justificat el destí de les partides. Escoltem el popular Xavier Martin; el regidor de Som Salvador Giralt i el socialista Rafa Delgado.

modificacio oposicio

ERC+Gent de Tordera va votar en contra de la modificació de crèdit. El regidor Xavier Pla recordava que el seu grup va votar en contra del pressupost 2016 i que el d’enguany és prorrogat. Tot i així, va destacar alguns aspectes positius de la modificació.

modificacio erc

L’expedient de crèdit extraordinari i suplement de crèdit del pressupost municipal del 2016, prorrogat pel 2017, es va aprovar amb els vots a favor del PDeCAT, PSC, SOM Tordera, PP i el regidor no adscrit a cap grup, Jose Carlos Villaro. ERC+Gent de Tordera hi van votar en contra.