IniciNoticiesEntitatsDarreres places per omplir els sis autocars de L’ANC a Tordera a...

Darreres places per omplir els sis autocars de L’ANC a Tordera a la manifestació del l’11S a BCN

autocars 11s ancLa territorial de l’ANC a Tordera facilitarà sis autocars per assistir a la mobilització de l’11 de setembre que estan organitzant l’Assemblea Nacional Catalan (ANC) i Òmnium Cultural. Després de la descentralització de les marxes l’any passat, enguany la manifestació de la Diada torna a concentrar-se a Barcelona sota el lema “El canvi ets tu”. En aquest cas, la concentració es farà al centre de l’Eixample, a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó, i tindrà forma de “suma” (+). Tordera estarà situat al tram 301 de la creu.

Els tiquets es poden adquirir aquests diumenge al mercat de Tordera, a la parada habitual de l’ANC a Tordera. Així mateix, la territorial torderenca de l’Assemblea també ha engegat la venda de samarretes per aquesta Diada. Ho explica el coordinador de l’ANC a Tordera, Àngel Vallicrosa.

Angel tiquets bus 1

Els tiquets pels busos de la Diada també es poden reservar contactant amb l’ANC a Tordera a través del correu electrònic tordera@assemblea.cat o a través dels seus perfils a les xarxes socials Facebook i Twitter.  Respecte a les activitats commemoratives de l’11 de setembre, Vallicrosa avança que estan en negociació amb l’ajuntament i l’associació La Nostra Dansa per avançar-les el 10 de setembre.

Angel tiquets bus 2

Vallicrosa demana la participació de tots els demòcrates de cara al referèndum de l’1 d’Octubre.

Angel tiquets bus 3

Per altra banda, les inscripcions per la mobilització de l’11 de setembre ja estan obertes a través del web https://si.assemblea.cat/.