IniciNoticiesCulturaLes orquestres Montgrins i Rosaleda tornaran a amenitzar aquest any els concerts...

Les orquestres Montgrins i Rosaleda tornaran a amenitzar aquest any els concerts i balls de nit de la Festa Major

WhatsApp-Image-20160824La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tordera està preparant les activitats per a la Festa Major 2017. Enguany, es continuarà amb els tradicionals balls i concerts a l’envelat de la Pista de l’Amistat. Les orquestres encarregades de posar música i amenitzar els dos dies de festa a l’envelat seran l’Orquestra Montgrins, el dia de Sant Bartomeu, 24 d’agost; i l’Orquestra Rosaleda, el divendres, 25 d’agost.

El concert de tarda del 24 d’agost començarà a les 18h fins les 19:30h. Seguidament, hi haurà el ball de nit, que s’ha avançat a les 20:00h i finalitzarà a 21:45. Aquest nou horari vol facilitar l’assistència de públic, ja que el següent dia és laborable. Pel mateix dia, també l’Orquestra Montgrins serà l’encarregada de fer la tradicional serenata a les 23:00h, a la Plaça de l’Ajuntament.

Pel que fa al 25 d’agost, el concert, a càrrec del grup la Rosaleda, començarà a les 18:00h a l’envelat. Al vespre, amb el mateix grup musical, el ball de nit s’encetarà a les 21:00h i s’allargarà fins les 23:30h. Ho explica la regidora de Festes, Sílvia Català.

balls silvia

Els concerts de tarda del 24 i del 25 d’agost es podran seguir en directe a través de Ràdio Tordera al 107.1 FM i també a www.radiotordera.cat.

Per altra banda, enguany, el 24 d’agost es manté una de les novetats de la festa major de l’any passat: el piromusical. L’espectacle consistirà en focs artificials que aniran sincronitzats amb música. Començarà a les 22:00h del vespre i anirà a càrrec de la Pirotècnia Igual. El fil musical es podrà escoltar en directe a través d’aquesta emissora perquè es pugui seguir l’esdeveniment sense problemes de so.

ÚLTIMES NOTÍCIES