IniciNoticiesSocietatDesapareix una noia de 15 anys a Tordera

Desapareix una noia de 15 anys a Tordera

janira desaparegudaLa Policia Local de Tordera informa que una noia de Tordera de 15 anys, de nom Janira, es troba desapareguda des d’ahir al vespre al nostre municipi. Anava vestida amb uns pantalons texans curts, una samarreta rosa amb cors blancs i portava una motxilla Adidas de color rosa fúcsia.

Els Serveis Informatius de Ràdio Tordera s’ha posat en contacte amb la família. Ens ha explicat que la noia va abandonar el domicili familiar després d’una discussió i va sortir sense documentació ni telèfon. Segons la mare, la jove va ser vista per última vegada a dos quarts d’onze de la nit pels voltants de la Plaça de l’Església. Creu que la Janira podria estar a casa d’algun conegut de la noia.

La família ha denunciat la desaparició als Mossos d’Esquadra. Segons fonts oficials, ja han mobilitzat la unitat de seguretat ciutadana de la Comissaria de Pineda de Mar.

Per la seva banda, la Policia Local de Tordera ha demanat que si alguna persona ha vist la Janira o creu que pot aportar informació sobre la seva desaparició es posi en contacte amb Policia al telèfon 937640615.

ÚLTIMES NOTÍCIES