IniciNoticiesCulturaJa es pot visitar a la Biblioteca de Tordera l’exposició “La carabassa,...

Ja es pot visitar a la Biblioteca de Tordera l’exposició “La carabassa, la poma i el pèsol, tres vegetals… molt femenins!”

expo carbassaLa Biblioteca de Tordera acull, fins el proper 9 d’agost, l’exposició “La carabassa, la poma i el pèsol, tres vegetals… molt femenins!”. La mostra, adreçada tant per a grans com a gran, convida a la reflexió a través de contes en què la dona està subordinada a l’home. En aquestes històries hi apareix principalment una princesa que busca el seu príncep blau. Així doncs, el recull vol trencar amb la concepció heteropatriarcal que es presenta als contes clàssic i que no s’adequa a la realitat de la nostra societat. La directora de la Biblioteca de Tordera, Sílvia Anfrons, ens ha donat més detalls.

expoverdures1

D’altra banda, els nens i nenes que han participat en el cicle Discovery Time han treballat amb els materials que es presenten a l’exposició. Els menuts es preguntaven per què no hi havia casaments entre nois o noies del mateix sexe. En aquest sentit, Sílvia Anfrons ha destacat que els més petits vegin amb normalitat aquest tema.

expoverdures2

L’exposició “La carabassa, la poma i el pèsol, tres vegetals… molt femenins!” es pot visitar a la Biblioteca fins el 9 d’agost en l’horari habitual de l’equipament. És una proposta recomanada per a famílies.

ÚLTIMES NOTÍCIES