IniciNoticiesEntitatsColles d’arreu de Catalunya omplen els carrers de Tordera en la trobada...

Colles d’arreu de Catalunya omplen els carrers de Tordera en la trobada anual de gegants

trobada gegantsUn any més, Tordera acull la tradicional trobada de gegants amb èxit de participació i de públic. El passat dissabte un total de 9 colles d’arreu de Catalunya van participar en la 30a trobada anual de gegants. Les colles de Castellvell i El Vilar, Guinardó, el Barri de l’Habana, Sant Hilari Sacalm, Palafolls, Taradell, Llavaneres, Riudarenes i Teià van acompanyar l’entitat de Geganters i Grallers de Tordera en la cercavila pels carrers del municipi.

El cap de la colla torderenca, Lluís Puig, s’ha mostrat molt content amb la plantada de gegants a Tordera. Ha destacat la bona resposta de participació, tant en les colles com dels torderencs i torderenques que s’hi van apropar.

balanc gegants 1

Lluís Puig ha assegurat que les colles convidades estan contentes amb la trobada. Ha afegit que moltes d’elles volen repetir perquè la plantada anual a Tordera és única al territori.

balanc gegants 2

De la mateixa, Lluís Puig, el cap de la colla local, ha agraït la col·laboració dels veïns i comerciants de Tordera que van participar organitzant les parades amb menjar i begudes per a les colles geganteres convidades.

balanc gegants 3

Després de la cercavila i dels balls a la plaça de l’Església, els integrants de les colles van celebrar un sopar de germanor a la Pista de l’Amistat. L’any que ve la Colla de Geganters i Grallers de Tordera celebrarà el seu 30è aniversari.