IniciNoticiesMedi ambientEls agents cívics de Tordera promouen la campanya de reciclatge “Ets tu...

Els agents cívics de Tordera promouen la campanya de reciclatge “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca”

agents civics campanya reciclatgeEl grup d’agents cívics de Tordera ha començat una campanya de reciclatge sota el lema “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca”. Des de fa uns dies, podem trobar els cívics i cíviques a les illes de contenidors del municipi, per resoldre dubtes sobre on cal llençar cada residu i informar dels avantatges que en resulten per Tordera si tots plegats fem un bon us de la recollida selectiva. Per exemple, els pots de desodorant o esprais acabats s’haurien de portar a la deixalleria, juntament amb l’oli cuinat. Per ara, la resposta ciutadana és bona, però sovint, per manca d’informació, dubtem del contenidor on hem de tirar una determinada deixalla, tal i com explica Dolors Maynou, membre del grup d’agents cívics.

campanya reciclatge 1

De moment, els agents cívics han estat a les illes de contenidors del Camí Ral i dels carrers bruc, Roger de Llúria i Folch i Torres. La previsió és anar, també, a totes les urbanitzacions de Tordera, durant el mes d’agost. A la gent que s’atura i escolta, els agents cívics els hi entreguen una postal informativa i una bossa de roba per anar a comprar. Escoltem Dolors Maynou.

campanya reciclatge 2

Aquesta campanya de reciclatge està promoguda per l’àrea de Medi Ambient. La Yolanda, una altra de les cíviques torderenques, detalla l’objectiu amb què es fa.

campanya reciclatge 3

Per més informació sobre la campanya “Ets tu qui no ho fas bé? Llença-ho on toca” podeu consultar la pàgina web dels agents cívics de Tordera, www.agentscivicstordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES