IniciNoticiesCulturaLa narradora Jordina Biosca protagonista avui en el Festival Multipolar

La narradora Jordina Biosca protagonista avui en el Festival Multipolar

jordina bioscaLa biblioteca de Tordera organitza  aquest mes de juliol el Festival Multipolar, un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al pati interior de la biblioteca. Les activitats tenen lloc els dimecres de juliol, a les 21:30 h i son gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’ ofereixen propostes molt diverses i adreçades a tothom.

multipolar

Aquest dimecres 19 de juliol tindrem l’espectacle D’Amor i de Mort a càrrec de Jordina Biosca. Relats on l’amor i la mort conflueixen en un únic riu, amb tanta força i passió com la mateixa vida. Amb el suport d’una literatura i uns autors impecables (J.K. Chesterton, Mia Couto, Joan Esculies) i el més intens de les tradicions orals on queda absolutament al descobert, allò més essencial de la vida. Espectacle tendre i emotiu on apareix sempre l’altra cara de la moneda. 

En aquesta ocasió, la biblioteca demana la vostra col·laboració en la campanya de recaptació del Banc dels Aliments per a aquest estiu. Només cal que, quan assistiu als actes del festival, porteu algun aliment que podreu dipositar en el contenidor que tindrem destinat al recapte. (Oli · Llet · Llegums · Conserves de Peix)