IniciNoticiesEsportsEl FCBarcelona per partida doble i el RCDEspanyol són els campions de...

El FCBarcelona per partida doble i el RCDEspanyol són els campions de la XX edició del Memorial Josep Barceló

cloenda memorialAhir diumenge, dos equips del FCBarcelona i el RCD Espanyol es van proclamar guanyadors del 20è Memorial Josep Barceló de futbol-7, disputat durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del camp municipal d’esports. El temps va respectar la competició i davant un cel amenaçador de pluja es van poder jugar les tres finals i realitzar l’acte de cloenda, on el 20è aniversari del torneig va ser el gran protagonista. Es van llençar 20 globus simbolitzant les vint edicions organitzades i en tot moment la xifra 20 va estar al terreny de joc durant els parlaments i l’entrega dels records. La clausura també va comptar amb l’actuació del grup Set de Dansa de l’Associació Cultural i Recreativa Pere Cot.

A la categoria benjamí, el FCBarcelona es va imposar a la final per un ajustat 3-1 contra el CF Igualada. El tercer classificat va ser el l’Atlético Osasuna que va guanyar al Manchester City a la final de consolació.

A la categoria aleví de primer any, el RCD Espanyol i el CF Igualada van jugar la final. En un partit vibrant, els llançaments de penals van convertir als periquitos campions d’aquesta categoria. L’Atlético Osasuna va aconseguir la tercera posició en imposar-se al Girona en el partit del 3r i 4rt lloc.

Per últim, a la categoria aleví de segon any, el FCBarcelona va segellar la victòria per un ajustat 2 a 1 contra el Rayo Vallecano. En aquest grup el Marcet va ser el 3r i l’Atlético de Madrid el 4rt.

El president del Club Futbol Tordera Carles Gamonal feia un primer balanç del torneig just al finalitzar l’acte de cloenda.

Gamonal memorial 1

El responsable de l’organització del memorial Santi Barrera també feia un bon balanç de l’edició d’enguany i donava una importància destacable als més de 150 voluntaris que han donat un cop de mà durant el cap de setmana.

Barrera memorial balanc 2

L’organització del Memorial ja comença a treballar per l’edició 2018 del torneig.