IniciNoticiesEsportsÈxit de participació i organització a la 17a Festa Torneig Joan Petit...

Èxit de participació i organització a la 17a Festa Torneig Joan Petit celebrada a Tordera

pista torneig joan petitMés de 800 persones varen estar gaudint durant tot el dissabte de la 17a Festa Torneig Joan Petit. Diversos jocs lúdics, tallers, sortejos, servei de bar, partits d’hoquei patins i diverses cercaviles de gegants amb la Colla de Geganters i Grallers de Tordera eren algunes de les opcions que es trobaven al guió de la planificació de la jornada i que els nens/es de 38 clubs d’arreu de Catalunya van poder gaudir. Al migdia, l’Arrosada popular va omplir la pista de l’Amistat i cap a les 18:15h de la tarda, la Plaça de l’Església va quedar petita per l’acte de cloenda que va presentar l’actor arbucienc Fel Faixedas. Joan Torner, president de la Fundació Amics Joan Petit considerava que Tordera havia aconseguit l’essència de les festes Torneig Joan Petit.

Torner balanc 1

La presidenta del Club Patí Tordera Carme Vila també es mostrava satisfeta de la feina feta per part dels més de 150 voluntaris.

Vila balanc 2

Encara no és coneix una xifra exacte de la recaptació aconseguida durant el dissabte. Fins aquesta nit la comissió organitzadora i la fundació Amics Joan Petit no es reuniran per fer un balanç oficial de la festa. A través dels comptes oficials del Club Patí Tordera a les xarxes socials, han volgut donar les gràcies a totes les persones que d’una manera desinteressada varen participar i ajudar durant l’esdeveniment.

ÚLTIMES NOTÍCIES