IniciNoticiesEsportsContinua la mala ratxa pels primers equips torderencs

Continua la mala ratxa pels primers equips torderencs

ceebEls primers equips torderencs continuen una jornada més sense conèixer la victòria. La mala dinàmica dels conjunts locals fa que alguns d’ells s’acomiadin definitivament dels seus objectius i d’altres es compliquin el seu desenllaç. El CFTordera va visitar el camp de Lloret el dissabte a la tarda. L’equip groc i vermell va sumar la seva quarta derrota consecutiva amb un mal partit dels homes entrenats per l’Eduard Masmiquel. Van caure per la mínima 1-0, una derrota que els  fa perdre la quarta posició de la tercera catalana.

El Club Patí Tordera passa d’un extrem a l’altre. De lluitar per un possible ascens a l’OK Lliga, els torderencs ara no tenen gaire marge d’error si no volen complicar-se el futur a primera nacional espanyola. De nou, una mala versió de l’equip torderenc a la pista de l’Alpicat va fer perdre tres punts vitals per un resultat final de 6-2. Si fem un cop d’ull a la taula classificatòria, el CPTordera té a sis punts la zona del descens i a sis punts el tercer classificat.

El sènior masculí del CEEB Tordera de segona catalana va tornar a sumar una derrota a la pista del CB l’Escala per 81-76. Un enfrontament on els visitants varen aguantar fins a la mitja part. El sènior femení de la mateixa entitat segueix enfonsant-se a Copa Catalunya i una jornada més no sap el que és guanyar. Van caure al pavelló dels Països Catalans contra el SESE de Barcelona per 58-65. 

ÚLTIMES NOTÍCIES