IniciNoticiesCulturaLa màgia arriba dissabte al Teatre Clavé amb l’espectacle "Amazing"

La màgia arriba dissabte al Teatre Clavé amb l’espectacle “Amazing”

amazing_melanieLa màgia de Melanie sota la direcció del mag Lari arriba dissabte al Teatre Clavé. Amazing és un espectacle de màgia adreçat a un públic familiar que trenca amb tot el que estem acostumats a veure dins del món de la màgia. A Amazing la Melanie trenca estereotips: és la primera noia amb un espectacle en què ella fa la màgia i ho fa amb un show amb una escenografia completament rosa. Melanie explica que és un espectacle divertit i obert a tots els públics.

amazing 1

Amb el guió i la direcció signats pel Mag Lari, a Amazing el públic participa activament per donar un tomb als jocs de màgia que estem acostumats a veure.

amazing 2

Amazing de màgia Melanie tanca el cicle familiar el proper dissabte 1 d’abril a les 18:00h a la Sala Gran del Teatre Clavé. L’espectacle té una durada aproximada de 75 minuts i està recomanat per tot tipus de públic. Les entrades per Amazing tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€. Aquests paquets només es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES