IniciNoticiesEsportsSegueixen obertes les inscripcions per participar a la tercera Trail Les Bruixes

Segueixen obertes les inscripcions per participar a la tercera Trail Les Bruixes

trail bruixesDesprés de l’èxit aconseguit amb la primera i la segona edició, des del Club Esportiu Tordera volen seguir consolidant la “Trail Les Bruixes”. Enguany s’organitzarà el dissabte 8 d’abril, coincidint amb el cap de setmana de la Fira Mercat del Ram. Des del mes de febrer, l’entitat torderenca té obertes les inscripcions i també va actualitzar tota la informació necessària de la prova a través de la web www.clubesportiutordera.cat. Ruben Roncel membre del CET confirma que no hi hauran gaires canvis respecte a les edicions anteriors.

Roncel trail bruixes 1

Roncel ens comenta que l’esdeveniment s’ha consolidat entre corredors/es que no són del poble, que procedeixen de municipis del voltant.

Roncel trail bruixes 2

Enguany hi hauran dos recorreguts: La trail que tindrà un recorregut entre 25-28 km i la Marxa que serà de 13km. Les dues modalitats seran cronometrades i amb una classificació general. Ruben Roncel ens explica el tipus de perfils que participen a les dues proves.

Roncel trail bruixes 3

Des de l’organització recomanen a tothom que hi vulgui participar, que no s’ho pensin gaire i que per una millor previsió s’hi vagin inscrivint.

ÚLTIMES NOTÍCIES