IniciNoticiesEntitatsL’ANC a Tordera desmunta les pors sobre el pagament de les pensions...

L’ANC a Tordera desmunta les pors sobre el pagament de les pensions en un futur estat català

xerrada pensionsEn un futur estat català, el pagament de les pensions als jubilats està garantit. El membre de la sectorial de pensionistes de l’Assemblea Nacional Catalana, Jesús Sans, va desmuntar les pors que existeixen al voltant d’aquesta qüestió en una xerrada a l’Esplai de la gent gran de Tordera, convidat per la territorial torderenca de l’ANC. Sans va explicar que el sistema econòmic català és completament viable si Catalunya s’independitza de l’estat Espanyol. Cal recordar que les pensions es paguen amb les cotitzacions de les persones que treballen i, ara com ara, l’índex d’atur català és més baix que l’espanyol i el salari mitjà també és més elevat.

balanc pensions 1

En declaracions a Ràdio Tordera, Jesus Sans va explicar quina feina fan des de la sectorial de jubilats de l’Assemblea Nacional Catalana, organitzats en diversos grups.

balanc pensions 2

A la pàgina web de l’Assemblea hi trobareu tota la informació que elabora la sectorial de jubilats.

La propera xerrada que organitzarà l’ANC a Tordera serà el dilluns, 27 de març, amb Lluís Llach, diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i president de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent.

ÚLTIMES NOTÍCIES