IniciNoticiesSocietatUn home pateix una crisi psíquica i crea alarma al Camí Ral

Un home pateix una crisi psíquica i crea alarma al Camí Ral

policia intervencio home balcoPolicia Local i Mossos d’Esquadra van intervenir ahir a la tarda en un operatiu per tranquil·litzar un veí que pateix problemes mentals i que es trobava molt agressiu. L’home es trobava al balcó del seu habitatge, on n’és ocupa, un bloc de pisos del Camí Ral, a tocar de l’Avinguda Fibracolor. Davant l’amenaça que tenia una bombona de butà amb un encenedor, es va procedir a desallotjar el bloc, com a mesura preventiva. En Joan, veí de l’individu ho explica per Ràdio Tordera.

vei home balco

Posteriorment, l’home va continuar actuant agressivament tirant diversos objectes a la via pública. Les autoritats policials van intentar convèncer l’home per anar en un centre mèdic mental, però no hi va accedir. La policia va valorar entrar al pis, però es va desestimar al no disposar d’una ordre judicial. Segons apunta la policia, l’expectació dels veïns feia augmentar l’excitació de l’home i per aquest motiu es va optar per finalitzar el dispositiu. Els Mossos d’Esquadra van fer la valoració que no hi havia un risc evident per les persones i que s’esperaria a que l’home estigui més tranquil.

Segons fonts policials, la nit ha estat tranquil·la sense complicacions. Aquest matí, Mossos d’Esquadra i Policia Local valoraran la situació, per acordar una actuació davant les repetides crisis que pateix l’ home.

ÚLTIMES NOTÍCIES