IniciNoticiesCultura"Revolta de bruixes" de Benet i Jornet arriba diumenge des del Teatre...

“Revolta de bruixes” de Benet i Jornet arriba diumenge des del Teatre Lliure fins al Teatre Clavé de Tordera

REVOLTADEBRUIXES_TEATRECLAVELa programació estable del teatre presenta aquest cap de setmana un dels plats forts de la temporada, amb l’obra Revolta de bruixes des del Teatre Lliure.

La història de Revolta de bruixes, de Josep Maria Benet i Jornet, narra tot allò que succeeix a sis dones i un home en el transcurs d’una nit de lluna plena. Les dones tenen un problema comú, col·lectiu, que les enfrontarà amb el vigilant, però aquest problema és gairebé l’única cosa que les uneix, i és per això que la diminuta i domèstica revolta que sobrevé pot agafar aviat uns camins inesperats. Àurea Márquez actriu de l’obra ens explica l’argument.

revolta de bruixes

Revolta de bruixes compta amb un repartiment integrat per la Chantal Aimée, la Clàudia Benito, la Raquel Ferri, l’Àurea Márquez, l’Andrea Ros, la Júlia Truyol i en Xicu Masó. És el debut de les noies de La Kompanyia Lliure sota la direcció de Juan Carlos Martel Bayod. Un espectacle recomanat per majors de 14 anys que, després de fer estada al Teatre Lliure de Montjuïc, gira pel territori de la mà de Teatres en Xarxa.

A Tordera, l’espectacle arribarà el diumenge 12 de març a la Sala Gran del Teatre Clavé. La funció, que inicialment estava fixada per les 18:00h, començarà una hora més tard: a les 19:00h. Les entrades adquirides fins el moment són igualment vàlides, només cal tenir en consideració el canvi d’hora de la funció.

Les entrades per Revolta de bruixes tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció i es poden comprar per les vies habituals: al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i al web www.teatreclave.cat