IniciNoticiesEntitatsSom Tordera insta a tots els serveis municipals a sumar-se a l’aturada...

Som Tordera insta a tots els serveis municipals a sumar-se a l’aturada internacional de dones. L’ajuntament es suma a la campanya #corregimladesigualtat

vagadetotes-header-8mEl grup municipal de Som Tordera insta avui a tots els serveis de l’ajuntament de Tordera i empreses municipals a sumar-se a l’aturada internacional de dones organitzada per avui. Aquesta iniciativa sorgeix des del moviment feminista arreu del món per denunciar la violència masclista, les desigualtats econòmiques i qualsevol tipus de discriminació per raó de sexe. Les entitats que promouen aquesta aturada, demanen als governs que prenguin mesures reals per garantir la seguretat de les dones, accés gratuït a l’atenció́ mèdica (incloent els drets reproductius), l’establiment i aplicació de greus sancions en casos de violació, violència a la llar o altres tipus d’abusos de gènere. L’aturada està prevista a les 12:00h durarà mitja hora i està oberta a tothom.

Per la seva banda, L’ ajuntament de Tordera informa que dóna suport a la  campanya que impulsa l’Institut Català de les Dones #corregimladesigualtat que posa de manifest que corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. En aquesta iniciativa, es vol que Catalunya estigui al capdavant en la lluita per la igualtat efectiva de dones i homes en la vida familiar, política, social, comunitària, econòmica i cultural.

La campanya consta de diversos materials promocionals: cartell, vídeo, banners i insercions en els principals mitjans de premsa escrita i una campanya publicitària en xarxes socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES