IniciNoticiesSocietatEmpresaris de Lloret de Mar reclamen el perllongament de la C-32

Empresaris de Lloret de Mar reclamen el perllongament de la C-32

c-32Nou front comú dels empresaris del territori per reclamar que es faci el perllongament de la C-32 entre Tordera i Lloret. Dies enrere, les Cambres de Comerç Gironines van fer públic un manifest conjunt on defensaven una obra que consideren “essencial i prioritària”. Ara, entitats, empreses i associacions de Lloret de Mar s’hi han sumat amb un comunicat per reivindicar la infraestructura. El portaveu del manifest és Enric Dotras, president del Gremi d’Hotelers, en declaracions a Nova Ràdio Lloret.

C-32 1

Com a resposta, la Plataforma Aturem la C-32 critica que els arguments d’aquests empresaris falten a la veritat, amb la voluntat de confondre la ciutadania. En aquest sentit, un portaveu de l’agrupació, Jordi Gaitán, creu que el manifest dels empresaris demostra la por que tenen que la justícia doni la raó a la plataforma.

C-32 2

Recordem que l’alt tribunal va admetre a tràmit, a finals de gener, el recurs de les entitats contràries al projecte, que són la Plataforma Aturem la C-32 i altres 15 entitats. A més, va decidir obrir una peça separada per estudiar si atura el projecte de manera cautelar, fins que es resolgui el contenciós.

ÚLTIMES NOTÍCIES