IniciNoticiesEntitatsLa Consellera Meritxell Serret participarà en una xerrada a Tordera sobre la...

La Consellera Meritxell Serret participarà en una xerrada a Tordera sobre la indústria agroalimentària a la República Catalana

cartellLa Consellera d’agricultura, ramaderia, pesca i alimentació de la Generalitat de Catalunya juntament amb dos directius del departament faran divendres una xerrada a Tordera sobre la indústria agroalimentària a la República Catalana. La xerrada forma part de la campanya engegada per Esquerra Republicana, la República que Farem. A l’acte hi participaran la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serrat, el director del serveis del departament d’Agricultura i Ramaderia, Joan Rabasseda, el director general de desenvolupament rural del departament, Oriol Anson i el regidor portaveu d’ERC-Gent de Tordera, Xavier Pla.

Segons la regidora republicana, Anna Serra la xerrada serà d’especial interès per empresaris del món de l’agricultura i la ramaderia, així com també, per a tots aquells ciutadans interessats en la construcció de la futura República Catalana.

Anna Serra acte

La xerrada serà divendres, 3 de Març a les 19:30h a la biblioteca.