IniciNoticiesEsportsEls torderencs Marc Torra i Gerard Camps participen a la Copa del...

Els torderencs Marc Torra i Gerard Camps participen a la Copa del Rei d’hoquei patins

Collage copa reiAquest passat cap de setmana el municipi d’Alcobendas va acollir la Copa del Rei d’hoquei patins. Una vegada més dins d’aquest esdeveniment hi hagut representació torderenca. El Reus Deportiu contava amb el jugador torderenc Marc Torra i el porter titular del Club Patí Vic va ser en Gerard Camps. Els dos van superar els quarts de final i a les semifinals es van trobar cara a cara a pista. Els reusencs de penal van classificar-se per la gran final contra el FCBarcelona. Finalment els blaugranes van sumar un títol més al seu palmarès. El finalista torderenc Marc Torra en declaracions al Show dels Esports explica com havia estat la seva participació a la copa.

Torra copa rei 1

Torra valorava de manera positiva la seu i l’ambient que s’havia viscut al pavelló d’Alcobendas.

Torra copa rei 2

Per altra banda el porter torderenc del CP Vic Gerard Camps es va quedar a les portes de la final en caure als penals contra el Reus Deportiu a les semifinals. Ell mateix ens va explicar que era un dels reptes del equip des de l’inici de la temporada poder estar dins de la copa i poder fer el millor paper possible.

Camps copa rei 3

Camps comenta que a nivell personal s’emporta una molt bona experiència i assegura que han plantejat un molt bon nivell en els dos partits que van disputar.

Camps copa rei 4

Els dos torderencs ja es troben concentrats amb la lliga regular que retorna a la competició aquest proper cap de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES