IniciNoticiesCulturaL’escriptora nord-americana i activista per la independència de Catalunya, Liz Castro, presenta...

L’escriptora nord-americana i activista per la independència de Catalunya, Liz Castro, presenta a Tordera el seu últim llibre “Molts granets de sorra”, convidada per la territorial torderenca de l’ANC

Foto: Jordi Romaguera
Foto: Jordi Romaguera

“Un llibre d’idees per canviar el món, provades a Catalunya”. Així és com Liz Castro defineix el seu últim treball Molts granets de sorra, i que divendres va presentar a la Biblioteca de Tordera davant una cinquantena de persones. Nord-americana d’origen, però activista per la independència de Catalunya, Castro ha volgut reflectir en aquest llibre com ella veu el procés català: molta gent, de molts llocs i àmbits ben diferents, aportant el que cadascú pot en aquest camí cap a la independència, per la qual cosa diu que no cal ser ric, ni poderós, ni famós, ni polític… Simplement, cadascú aporta el que sap fer. I perquè ningú s’oblidi  de tot el que s’ha fet, ha publicat aquest llibre, dedicat a totes les persones que han posat el seu granet de sorra en un moment o altra del procés. Escoltem Liz Castro en declaracions a Ràdio Tordera.

liz castro 1

Castro destaca el valor democràtic del procés.

liz castro 2

Liz Castro explica que moltes de les mobilitzacions que s’han fet aquests últims anys han servit perquè la resta del món s’interessés pel que passa a Catalunya.

liz castro 3

“Molts granets de sorra” s’ha publicat inicialment en català i anglès, i aviat també sortirà la versió en castellà. Liz Castro ja ha fet prop d’una trentena de presentacions del llibre i té previst presentar-lo, properament, al País Basc i Galícia. La presentació a Tordera la va organitzar la territorial de l’ANC al nostre municipi.

Ara, el proper acte que organitzarà l’Assemblea torderenca serà el divendres, 10 de març, a les 7 de la tarda, a l’Esplai de la gent gran, on oferirà una xerrada al voltant de les pensions, per resoldre dubtes i eliminar pors al voltant d’aquesta qüestió.

ÚLTIMES NOTÍCIES