IniciNoticiesRegidoriesAquesta tarda hi ha una xerrada sobre descomptes en els impostos municipals...

Aquesta tarda hi ha una xerrada sobre descomptes en els impostos municipals a la gent gran

marcal vilajeliuLa regidoria d’Hisenda, de la mà del seu titular, Marçal Vilajeliu, oferirà aquest dimarts, 21 de febrer, la xerrada “Quins descomptes tinc en els impostos municipals?” al local de l’Esplai. Segons el mateix regidor, l’objectiu  de la trobada serà informar a la gent gran de subvencions i bonificacions que tenen a la seva disposició.

xerrada ordenances 1

Vilajeliu explica que es mantindran els mateixos imports per al 2017 i que existeixen una sèrie de subvencions en les taxes de l’IBI i de les escombraries, adreçades especialment als majors de 65 anys amb menys recursos.

xerrada ordenances 2

Aquest any també s’aplicaran bonificacions a la taxa d’adequació de franges contra incendis a les urbanitzacions. Aquests descomptes a la taxa de franges arriben després del canvi en el sistema de licitació. També hi haurà rebaixes a l’impost de la plusvàlua en cas de defunció del titular de la propietat, i es bonificarà l’impost sobre les obres i construccions que afavoreixin l’accessibilitat i eliminin barreres arquitectòniques. La xerrada serà avui, a les 5 de la tarda, al local de l’Esplai de la Gent Gran de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES