IniciNoticiesCulturaAquesta setmana, "Arrels i Ales" de Teatre del Buit i Hirondela Teatre...

Aquesta setmana, “Arrels i Ales” de Teatre del Buit i Hirondela Teatre a la programació en horari escolar

arrelsiales_teatreclave_0Fins dijous, uns 500 alumnes de cicle superior de Primària i Educació Secundària de Pineda de Mar, Palafolls, Santa Susanna, Tordera i Fogars de la Selva seran el públic de l’espectacle Arrels i Ales, una proposta teatral en què veuran reflectides conductes i actituds pròpies i dels altres. Escrit i dirigit per les companyies Teatre del Buit i Hirondela Teatre, la proposta compta amb la interpretació dels actors Bel Castanyé, Martí Gumbau i Carles Vendrell i la presentació d’en Juanjo Camarena.

Arrels i Ales s’emmarca a L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el sí del Teatre Clavé, i que s’allarga durant tot el curs. 

En total, prop de 9.500 espectadors des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme i la Selva assistiran a les funcions de L’art de ser espectador, un programa organitzat per l’Ajuntament de Tordera i la Fundació Teatre Clavé amb el suport de la Diputació de Barcelona i els municipis de la zona.

ÚLTIMES NOTÍCIES