IniciNoticiesSalutSalut impulsa una campanya per fomentar l'ús del 061 en cas d'una...

Salut impulsa una campanya per fomentar l’ús del 061 en cas d’una urgència

061-1El Govern impulsa, a través del Departament de Salut i conjuntament amb el Departament de Presidència, una campanya informativa per fomentar l’ús del servei 061 CatSalut Respon entre la població que pensa que necessita un servei d’urgències, en cas d’un problema de salut.

La campanya, que porta per nom “Creus que has d’anar a urgències? Truca al 061”, vol conscienciar el ciutadà dels beneficis d’emprar aquest servei, com per exemple, el de saber a quin centre anar per rebre l’atenció més ràpida, estalviant-se desplaçaments i temps d’espera innecessaris. Aquest servei funciona les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i està format per un equip de més de 200 professionals de la salut. Toni Comin és conseller de Salut de la Generalitat.

061

La campanya forma part d’un ampli conjunt de mesures impulsades pel Departament de Salut, per fomentar i millorar la gestió dels serveis d’urgències. En aquest sentit, aquest any la conselleria ha incrementat en un milió d’euros els recursos destinats a les urgències d’hivern, per fer front a la demanda. A més, s’està elaborant el Pla Nacional d’Urgències, que es presentarà durant aquest primer trimestre del 2017.