IniciNoticiesCulturaDemà és l’últim dia d’inscripcions per el Carnestoltes de Tordera

Demà és l’últim dia d’inscripcions per el Carnestoltes de Tordera

cartell carnestoltesLa Regidoria i la Comissió de Festes ja prepara el Carnestoltes 2017, que aquest any es celebrarà el proper dissabte, 25 de febrer. Com l’any passat, les bases de participació del Concurs estableixen que hi haurà diferents categories. I com en anys anteriors, també hi haurà premi per a la millor carrossa i un concurs de disfresses en el lloc de treball La regidora de festes, Sílvia Català, apunta que el nombre d’inscrits serà semblant a l’any passat.

carnestoltes inscripcions

Les inscripcions es podran fer fins demà a l’Ajuntament, a les oficines de Serveis Personals de la Plaça de la Concòrdia, o bé a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat. La rua de carnestoltes sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la Plaça de l’Església.

Per altra banda, l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza diumenge, 26 de febrer, el Carnestoltes al veïnat. Les inscripcions per participar-hi es podran fer de 10 a 11 del matí a la pista coberta, des d’on a les 11 sortirà la rua per diferents carrers del barri. Com en anys anteriors, l’organització ha establert diferents categories amb tres premis per a cadascuna d’elles: individuals, parelles, grups i comparses.

La rua de Carnestoltes a Sant Pere sortirà de la pista poliesportiva i passarà per l’Avinguda Costa Brava, Avinguda Montseny, carrer Nadal, Barcelona, Àusias March i finalitzarà a la pista del veïnat, on es farà el lliurament de premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES