IniciNoticiesCulturaDissabte, tarda de cinema familiar amb "Buscant la Dory" de Pixar/Walt Disney

Dissabte, tarda de cinema familiar amb “Buscant la Dory” de Pixar/Walt Disney

El proper dissabte es projectarà en Català la pel·lícula Buscant La Dory de Disney/Pixar al teatre clavé.

La Dory és un peix amb una amnèsia gairebé total, que parla sola a la nit i no deixa dormir ningú. Però de cop, durant un viatge per veure com les mantes migren de tornada a casa, la Dory té alguns records que la impulsen viatjar per tota la costa de Califòrnia buscant la seva família. Aquesta és la història de Buscant La Dory, la segona part del film Buscant en Nemo de Disney / Pixar.

Estrenada al 2016, ara la pel·lícula es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 18 de febrer a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h. L’Associació de Comerciants de Tordera Centre patrocina el Cicle familiar del Teatre Clavé i ofereix als seus clients un descompte de 2€ en l’entrada. El director del Teatre Josep Navarro assegura que la col·laboració entre els comerciants i el teatre ha donat els fruits esperats.

navarro patrocini

Així mateix, el Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 12€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un total de 15€. Aquests paquets només es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.