IniciNoticiesEducacióEls alumnes de quart d’ESO torderencs s’examinen de competències bàsiques

Els alumnes de quart d’ESO torderencs s’examinen de competències bàsiques

03831Un total de 69.408 alumnes de Catalunya s’examinen avui i demà de les proves d’avaluació de 4t d’ESO, que enguany es realitzen per sisè any consecutiu. S’avaluaran les competències de llengua catalana, llengua castellana, primera llengua estrangera i matemàtiques. També s’avaluarà la competència cientificotecnològica, que es va incorporar per primer cop en la passada edició. Els alumnes de quart d’ESO de les escoles Vedruna, Brianxa i IES Lluís Companys s’examinen amb una prova que ha de valorar les competències i coneixements bàsics en matemàtiques i llengües, en finalitzar l’ensenyament secundari obligatori.

La prova permet mesurar el grau d’assoliment de les competències bàsiques al final de l’etapa obligatòria. Aquestes avaluacions tenen caràcter diagnòstic i no marquen, en cap cas, la superació o no de l’etapa. 

Tant avui com demà, a partir de les 13:00h, es podran consultar els enunciats de les diferents proves a l’espai web del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, on també hi ha tota la informació respecte a aquesta edició de les proves. Els centres podran conèixer els seus resultats a partir del 18 d’abril.